31 augusti, 2015

Tilltugg och fika i 20-tals anda

Vi gjorde i ordning ett bord med tilltugg och plockmat. Jag valde ut några rätter som var populära under 20-talet, och lade till lite extra rätter som inte var helt tidsenliga men såg fint ut på buffébordet. På menyn fanns:

* Deviled eggs
* Krustader med: svampstuvning, laxröra med stenbitsrom och avokadoröra med räkor.
* Crostini med laxbitar och skagenröra
* Snittar med: cream cheese med vitlökssmak, lufttorkad skinka, hyvlad gurka och gräslök
*Snittar med: cream cheese med paprika och chili smak, salami och röd paprika.
* små rutor av rostbröd med pastej och inlagd gurka (något som min gammelmormor gärna åt på den tiden)
* Små rutor av rostbröd med rostbiff
* Tandpetare med oliver, ost och korvbitar, några med brieost och vindruvor.

Till fika hade vi:
* Ananaskaka med röda cocktailbär (En 20-tals klassiker)
* Tårta
* kladdkaka
* Minimuffins med Philadelphia frosting
* Fruktcocktail med vaniljvisp och grädde
* Popcornstrutar

Tyvärr hann jag inte fota allt, som värd blev var det mycket annat att hålla reda på ;) Under kvällens gång gick nästan allt åt, så det var nog rätt lyckat ändå.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar